Susține că are o relație cu o fantomă de peste doi ani, dar acum are probleme din cauza carantinei …

Susține că are o relație cu o fantomă de peste doi ani, dar acum are probleme din cauza carantinei. Un bărbat în vârstă de 35 de ani, Gary De Noia , a povestit într-un interviu exclusiv cu Daily Star cum relația sa particulară suferă de carantina de coronavirus . Bărbatul, un șomer rezident din New Jersey, Statele Unite , susține că are o aventură cu o fantomă pe nume Lisa. La începutul blocajului, bărbatul a petrecut mai mult timp alături de „partenera” lui. El povestește că, deși relația lor este puternică în timpul izolării s-a simțit neliniștit și, prin urmare, Lisa a punctul său de sprijin emoțional . Au petrecut timp uitându-se la televizor și având grijă de casă și…au avut mai mult timp pentru momentele intime. Dar Gary susține că nu era într-o formă grozavă și că „i-a fost greu să țină cu pasul cu ea” așa că Lisa a încălcat restricțiile.

Un italian și-a ucis cu sânge rece soția româncă de față cu cei trei copii a lor

Gary este îngrijorat de faptul că Lisa fantasmagorică, se vede cu alți bărbați. Potrivit bărbatului Lisa își petrece  mai tot timpul afară din casă, nu îi spune ce face sau unde merge, acuzându-l că este paranoic: „ Adică, nu cred sunt nebun, nu ?”

El a explicat surse cu nu poate vorbi despre asta cu părinții sau cu sora sa, deoarece sunt stresați de alte lucruri și nu vrea să-i împovăreze cu probleme lui…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.