Susținătorii lui Donald Trump au rupt cordoanele de ordine și au intrat în clădirea Congresului/ VIDEO

Susținătorii lui Donald Trump au rupt cordoanele de ordine și au intrat în clădirea Congresului

Washingtonul în haos, Congresul asediat de manifestanți și evacuat. Se oprește sesiunea convocată pentru certificarea alegerii lui Joe Biden. O situație fără precedent în capitală, unde grupuri de protestatari pro Trump au pătruns în complexul Capitol Hill, unde se întrunea Congresul, unii înarmați. Senatorii și deputații, precum și vicepreședintele Mike Pence, au fost evacuați din sala de judecată, după ce au fost ordonați de ofițerii de securitate să poarte măștile de gaz.

Protestatarii au încercat să pătrundă în camera Camerei Reprezentanților. La intrarea în Cameră, după cum a raportat Fox News, au avut loc ciocniri cu arme de foc între membrii securității și protestatarii pro Trump. În afara complexului, după cum a raportat CNN, o femeie a fost rănită.

Citește și Gb, Johnson anunță al treilea blocaj național: dispusă închiderea imediată a școlilor

Poliția Capitolului, forța de poliție din Washington care se ocupă de securitatea Capitol Hill, a solicitat întăriri după ce a fost copleșită de protestatari. Surse CNN au raportat, de asemenea, că numeroase dispozitive suspecte au fost găsite în interiorul complexului și că două clădiri au fost evacuate în urma descoperirii unui pachet suspect.

Poliţia Capitoliului a ordonat personalului Congresului să evacueze clădirea Cannon, precum şi altele situate în jurul Capitoliului, la puţin timp după discursul lui Donald Trump.

Miliardarul republican le-a cerut partizanilor săi să protesteze contra validării de către aleşii Congresului a victoriei opozantului său democrat, care avea loc în acelaşi timp în interiorul Capitoliului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.