Suspect pierdut pe drum de polițiști: a căzut din dubă în mijlocul drumului / VIDEO

Un suspect a fost pierdut pe drum de polițiști: a căzut din dubă în mijlocul drumului. S-a întâmplat când mașina de poliție pleca de la un semafor. Polițiștii au uitat să blocheze ușile din spate, așa că infractorul pe care îl reținuseră în urma unui jaf armat a căzut în mijlocul drumului.

O pisică erou a salvat un bebeluș de un an să nu cadă de pe scări: cum a fost posibil ?

Filmările înregistrate de Dashcam arată cum suspectul cu cătușe la mâni se prăbușește în mijlocul drumului în Newcastle St, în suburbia din Northbridge. Imaginile au fost postate luni pe pagina de Facebook Dash Cam Owners Australia.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.