Surpriză: un cuplu de americani și-au întâlnit fiica la o petrecere de swingeri

Surpriză: un cuplu de americani și-au întâlnit fiica la o petrecere de swingeri

S-a întâmplat cu un cuplu de americani, soț și soție, care și-au spus povestea publicației The Sun  vorbind despre o adevărată tragedie în familie. „Am participat de ani buni la petrecerile de swingeri- povestește tatăl de 51 de ani- și am întâlnit mereu oameni liniștiți în căutarea propriului nostru gen de distracție”.

Totul s-a schimbat într-o aseară, când, în timp cei doi soți  care se aflau în bucătăria unuia dintre cuplurile care găzduiau petrecerea, s-au întâlnit cu fiica lor cea mare în vârstă de 30 de ani care discuta „intim” cu un alt bărbat în prezența soțului ei. În acel moment bărbatul a dat să iasă pe ușă ușă afară dar și-a încrucișat privirea cu cea a fiicei sale…un adevărat moment de teroare!

Saba, femeia iraniană condamnată la 24 de ani de închisoare pentru că și-a dat jos voalul

De atunci relațiile dintre ei s-au întrerupt. Fiica a încetat să mai răspundă la apelurile părinților, iar familia suferă emorim din cauza acestei situații. “Nu am încercat să batem direct pe ușa ei – explică tatăl ei – pentru că nu vom putea suporta un refuz direct, soția este foarte atașată de ea”.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.