Surpriză jenantă pentru doi tineri care plănuiau o ..orgie: au intrat în casa unei bătrâne 83 de ani

Surpriză jenantă pentru doi tineri care plănuiau o ..orgie: au intrat în casa unei bătrâne 83 de ani

A fost un adevărat șoc pentru o pensionară în vârstă de 83 de ani, care locuiește singură  și care s-a trezit cu doi tineri complet dezbrăcați în casa ei.  Cuplul, după ce a găsit ușa deschisă, au intrat în apartament și a început să întrețină raporturi  în fața bătrânei.

Povestea grotească, a avut loc în Edinburgh, Scoția, nu s-a oprit aici. La scurt timp după aceea, bătrâna rămânând practic paralizată în fața scenei, un alt bărbat coplet dezbrăcat a intrat în casă și s-a adresat cuplului: “Ați greșit locul, trebuia să intrați în apartamentul următor”  , scrie Mirror.

Scandal la o școlă din India: copiii au fost obligați să-și pună o cutie pe cap ca să nu copieze

După neînțelegerea jenantă, cei trei au abandonat imediat casa bătrânei.  Episodul, care datează de ceva timp în urmă,  a fost dezvăluit de un membru al Parlamentului scoțian, care a citat sursele poliției în timpul unei intervenții asupra necesității de a introduce noi reguli privind politicile de locuințe.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.