Surpriză într-un supermarket: dintr-un cofrag de ouă … a ieșit un pui! Video

Proprietara unui supermarket din Thailanda a rămas fără cuvinte când, în timp ce aranja cofrajele de ouă, a văzut că dintr-un ou iese un pui. Khun Pukpik este proprietara unui magazin alimentar din Bangkok, Thailanda, care a filmat un fapt decisiv neobișnuit. În timp ce aranja marfa în magazinul său, a început să audă zgomote într-un cofrag de ouă care se mișcau și, deodată, a apărut un cioc mic. Un pui se născuse în magazin!

Femeia l-a ajutat pe pui să spargă oul complet pentru a ieși, apoi l-a pus imediat într-o cutie sigură și a decis să-l păstreze comentând:

În lipsă de muncitori stagionali, Marea Britanie se gândește să-i înlocuiască cu roboți, dar nu înainte de 2021

„Am fost surprinsă când am văzut că oul se mișcă în în cofrag . Cu toții suntem de acord și îl vom păstra ca animal de companie.  A fost foarte norocos, ar fi putut fi mâncat ca Balut “.

Balutul este un preparat popular din sud-estul Asiei, format dintr-un ou fiert, de obicei dintr-o rață, fertilizat și cu un embrion aproape dezvoltat în interior. Acestea sunt vândute în principal de vânzătorii stradali din sud-estul Asiei, în special Thailanda, Filipine, Cambodgia și Vietnam. Atunci, puiul a fost cu adevărat norocos !

Videoclipul nașterii neobișnuite a fost distribuit pe YouTube și a devenit imediat viral.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.