Surpriză dezgustătoare: o femeie a găsit un șoarece mort într-un fel de mâncare din supermarket: „Am vomitat timp de 12 ore”

O femeie a găsit un șoarece mort într-o farfurie de pui gata pregătit achiziționat dintr-un supermarket. Incidentul incredibil a fost raportat de Cath McCall Smith, o femeie de 57 de ani din Durham, Marea Britanie. Potrivit presei, după ce a găsit surpriza șocantă, femeia a vomitat 12 ore.

Mâncarea gătită a fost achiziționată  într-un supermarket al celebrului lanț de magazine Tesco. După ce a încălzit mâncarea și a început să mănânce o parte din sos, femeia a atins cu o furculiță ceea ce credea inițial că este un os de pui. Dar nu a fost așa, pentru că era un șoarece mort.

Au copiat la examen: doi studenți au fost condamnați la trei luni de închisoare

Femeia a împărtășit fotografiile cu animalul mort pe farfurie pe rețelele de socializare. “Ce am descoperit pe farfuria mea m-a făcut să vomit 12 ore”, a scris Cath McCall Smith. La rândul său, Tesco a subliniat că este prima dată când se confruntă cu o astfel de problemă.

“Luăm foarte în serios toate reclamațiile clienților și o să deschidem anchetă asupra incidentului”, a declarat compania de supermarketuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.