Surpriză de Revelion: o familie s-a trezit cu un hipopotam în piscină

O familie din  Maun, Botswana, s-au trezit în primle oe ale dimineții de 31 decembrie și când au aruncat o privire în piscina din curte nu le credeau ochilor: un hipopotam de trei tone înota în ea.

Potrivit Daily Mail, Brent Reed în vârstă de 47 de ani, a declarat că hipopotamul a fost descoperit în grădină de un paznic de noapte. Reed, lucrează la un safari, și-a fotografiat fiul de 11 ani Troy și prietenul său de Kyle Steyn, în vârstă de 15 ani, în timp ce priveau perplecși animalul. Deși este considerat unul dintre cele mai periculoase animale din lume, hipopotamul se simțea perfect în bazinul familie . A stat acolo toată ziua și a plecat a doua zi, după Revelion.

Citește și Dezastru ! Grav accident între un camion și un autobuz în Pennsylvania: 5 morți și cel puțin 60 răniți

Potrivit directorului Letaka Safaris, care crede că hipopotamul a ajuns în piscină din cauza secetei râului Thamalakane.

Sursa Daily Mail

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.