Surpriza! Au gasit un tigru care tragea un pui de somn in pat

Surpriza! Au gasit un tigru care tragea un pui de somn in pat

Cel puțin 97 de morți, inclusiv copii: acesta este bilanțul, din păcate, doar parțial  al victimelor inundațiilor care, datorită ploilor musonice, au devastat diferite regiuni ale Indiei. Autoritățile spun că cel puțin 43 de animale au fost găsite moarte, iar în acest caz este un număr aproximativ. Aici se poate întâmpla ca animalele sălbatice și periculoase să-și  găsească refugiu în casele abandonate.

 

Acesta este cazul și unui tigru regal bengal, descoperit în timp ce trăgea un oui de somn în patul din interiorul unei locuințe.  Probabil că este un animal care trăia în Parcul Național Kaziranga și a scăpat de inundațiile care au devastat 95% din rezervația naturală.

 

A fost surpriza pe care au avuto unii locuitori când s-au întors  acasă.

 

Organizația pentru protejarea animalelor, Wildlife Trust India, scrie  Independent, a decis să intervină pentru a  duce tigrul înapoi în habitatul său natural.

 

“Am efectuat o inspecție și tigrul pare să fi făcut multă stradă ca să scape cu viață și să se adăpostească în acea casă. Înainte de a o prinde, totuși, a trebuit să o sedăm. Un prădător stresat este și mai periculos”, au declarat unii responsabili a asociației.

 

Sezonul musonic din India durează  în general, între iunie și septembrie, iar inundațiile din timpul verii sunt aproape pe ordinea zilei. Situația este gravă, în special în cele două state din Bihar și Assam: în opinia UNICEF, cel puțin 12 milioane de persoane, inclusiv cinci milioane de copii, au fost afectate de efectele devastatoare ale ploilor musonice.

 

Te-ar putea interesa și Copiii migranti arestati si despartiti de familii, protest impotriva lui Trump: 65 de arestari intre preoti si calugarite

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.