Surpriză! 72 de protestatari din Wisconsin au fost găsiți pozitivi la Covid-49: protestau împotriva carantinei

Printre protestatarii  din Madison, în Wisconsin, care au ieșit în stradă pentru a demonstra împotriva măsurilor de blocare, deoarece sunt „împotriva libertății”   72 sunt infectați cu coronavirus, scrie ziarul local Up North News.

Coronavirus, SUA “peste 137.000 de decese până în luna august”

Aproximativ 1.500 de persoane au participat la manifestațiile împotriva ordinului de închidere a guvernatorului democratic Tony Evers. Unii vorbitori au spus că nu le este frică să moară sau să se infecteze, în timp ce printre manifestanți au fost cei care au ridicat semne în care epidemia este o farsă. Distanțele de siguranță nu au fost respectate și puțini purtau măști.
Pe atunci, în 24 martie, au fost raportați 5.356 de infecții. Vinerea trecută, pozitivii au crescut la 9590, cu peste 4500 de cazuri în plus. Dintre aceștia  72 au spus că au participat la proteste. Nimeni nu cerut să specifice la care dintre ele, dar se pare că nu vor fi altele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.