Surprins de soție în timp ce o viola pe fiica lor de 5 ani: ”Am învațat-o cum să facă, este mai bună decât tine”

Surprins de soție în timp ce o viola pe fiica lor de 5 ani: ”Am învațat-o cum să facă, este mai bună decât tine”

Omul, a fost denunțat doar după zeci de ani și a fost condamnat acum de un tribunal australian. Violența a început atunci când fiica lor avea doar 5 ani, dar a continuat și pe când era adolescente într-o casă  din apropierea orașului Brisbane.

Surprins în casa lui de soția sa, în timp ce îi viola pe fiica lor de doar 5 ani și  ca răspuns, el a amenințat-o pe femeie cu moartea, începând să o insulte și să o disprețuiască : “Eu am învățat-o cum să facă și ea este mai bună decât tine”. Povestea teribilă a abuzului vine din Brisbane, Australia, unde o instanță locală l-a condamnat  acum cel care a trebuit să o apere.

Tribunalul l-a condamnat să-i plătească fiicei aproape un milion de dolari în despăgubire. Violența datează din anii 1970, când victima, acum un adult, era doar un copil. Violențele au continuat iar mama și fiica, din cauza amenintărilor,  nu au avut curajul să-l denunțe. În acea casă domnea teroarea și frica.

Prins de viitoare soție în timp ce îi viola domnișoara de onoare : și totuși căsătoria a avut loc

Potrivit documentelor prezentate ăn tribunal, la curtea districtuală din Brisbane, omul, care acum este în vârstă, și-a amenințat fiica și mama că le va ucide și pe ele și, și pe ceilalți copii dacă vor scoate un cuvânt. Victima abuzurilor a mărturisit că a fost atât de înspăimântată de tatăl ei, că mult timp a preferat să doarmă în pivniță sau în mașină, numai pentru a-l evita.

Un coșmar care durează și astăzi, deoarece din cauza violenței, femeia suferă de numeroase tulburări psihice, cum ar fi anxietatea, depresia, coșmarurile și stresul post-traumatic.

Ea nu a spus nimic poliției despre abuzuri până în 2014 și doar  atunci pentru monstru au început investigațiile.  Cu toate acestea, din primul proces în 2016 juriul nu a reușit să ajungă la un verdict asupra cazului , forțând astfel femeia să se confrunte cu o nouă procedură judiciară, o tortură…care în cele din urmă s-a încheiat cu victoria ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.