Suprizele vieții: o femeie merge de urgență la spital cu dureri de stomac puternice, dar naște o fetiță

Un cuplu de americani au devenit părinți pentru prima oară după 22 de ani de căsnicie. Nu știau că era însărcinată până când nu au început durerile și a ajuns la spital

Viața se poate schimba complet în câteva minute, și nimeni nu știe asta mai bine decât această femeie în vârstă de 47 de ani din Massachusetts. Într-o zi, Judy Brown a simțit o durere abdominală puternică și a decis să meargă la spital. La sfârșitul acelei zile, ea a devenit mamă a unei fetițe, neștiind că este însărcinată. La început, Judy credea că durerea se datorează unui blocaj abdominal sau unuei crize de fiere. Dar, după ce a vizitat-o, medicii și-au dat seama că era însărcinată și în era în travaliu.

Profesoara o exclude de la lecțiile de înot pentru că este Down, astăzi este campioană

“A fost șocant”, a spus Judy postului ABC, explicând cum a trecut de la a fi speriată pentru că nu știa ce are, la starea de șoc când medicii i-au spus că va fi mamă.

Jason, care este soțul ei în vârstă de 22 de ani a dat fuga spital pentru a asista la nașterea fiicei sale. Fetița s-a născut perfect sănătoasă și cântărește 3,7 kg. I-au dat numele Carolyn Rose.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.