Surpriză în zbor: însărcinată în 38 de săptămâni, dă naștere unei fetițe în avion

Surpriză în zbor: însărcinată în 38 de săptămâni, dă naștere unei fetițe în avion

Avionul companiei American Airlines a aterizat cu un pasager în plus. Miercuri trecută, o femeie a născut o fetiță în avionul care se îndrepta spre  Carolina de Nord. Cu ajutorul  însoțitorilor de zbor, Lizyana Sky Taylor – așa a numit-o mama în datoirită locului unde s-a născut micuța Sky ( Cer ) a venit pe lume fără probleme. Povestea a fost relatată de USA Today.

Frumoasa și neașteptata întâmplare s-a produs pe un avion numit Born to be Blue (născut să fie albastru), care a decolat din Florida și se îndrepta spre Carolina de Nord . Noua mamă, Nereida Araujo, însărcinată în 38 de săptămâni, s-a îmbarcat  în avion fără niciun fel de probleme. Cu puțin timp înainte de aterizare, însă, au început durerile și i s-a rupt apa.

Citește și Este însărcinată, dar nimeni nu-i oferă un loc să stea jos : soțul se îngenunchiază și se transformă într-un „scaun uman”

Ajutată de paramedici și personal de zbor, femeia a reușit să nască o fetiță frumoasă și sănătoasă:  “Într-adevăr, o minune ” a spus soțul emoționat. Nereida, pe pagina ei de Facebook, le-a mulțumit tuturor celor care au ajutat-o la nașterea micuței „Sky”, inclusiv asistentei care a fost la bord și care a asistat-o.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.