Supraviețuitorii prăbușirii podului Morandi s-au căsătorit: Eugen și Natalya au spus DA

Cuplul din Santa Maria Capua un Vetere, care au supraviețuit prăbușirii podului Mornadi din Genova s-au căsătorit la  un an după tragedie. În tot acest timp au fost nevoiți să urmeze un curs lung de terapii și reabilitare pentru a putea privi spre viitor.

„Este o zi frumoasă, în sfârșit un pic de fericire”, a spus Eugen când a ieșit din biserică.

Românul de 34 de ani Eugen Babin și iubita lui Natasha Yelina de 43 de ani se îndreptau spre Coasta de Azur când podul Morandi din Genova s-a prăbușit. Timp de 4 ore ei au rămas blocați sub blocurile de ciment prăbușite, într-un spațiu de 50 de centimetri, erau în viață dar terorizați că poate nimeni nu-i va găsi niciodată. Salvați din acel iad cei doi au hotărât să se căsătorească.

Încă de pe patul spitalului ei au spus că vor merge la biserică pentru a mulțumi Cerului că au supraviețuit tragediei care a purtat la moartea a 43 de persoane.

Tatăl pe patul de moarte nu poate participa la nunta fiicei sale, ce face ea vă va lăsa fără cuvinte

Povestea acestui cuplu începe cu 13 ani în urmă când s-au cunoscut în acel mic oraș în care trăiesc. Natasha era o tânără absolventă în psihologia și avea un băiețel de 7 ani, Bogdan( acum în vârstă de 20 de ani), el Eugen un tânăr de numai 21 de ani. Dragostea între cei doi s-a aprins imediat. După ce s-au logodit au început să locuiască împreună, ca mai apoi să se căsătorească, dar au amânat mai tot timpul..că aveau timp. Pe 14 august când cei doi au ajuns pe podul Morandi, cu destinația Costa de Azur, și-au dat seama că nu vor ajunge niciodată la acea destinație nu vor mai ajunge: ” Podul a începu să se ridice și mi-am dat seama că ceva rău se va întâmpla. După ce ne-am prăbușit am spus: suntem în viață!”

Eugen Babin și Natalya Yelina s-au căsătorit în sfârșit la Napoli, cu ritul bisericii ortodoxe, așa cum și-au dorit din totdeauna, scrie FanPage.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.