Superman a murit: adio Christopher Dennis, timp de treizeci de ani fața supereroului de la Hollywood

Superman a murit la 52 de ani. Numele său era Christopher Dennisși timp de treizeci de ania jucat ca supererou pe Hollywood Boulevard, celebra stradă a stelelor din Los Angeles, unde s-a creat Walk of Fame de la Hollywood.

Asemănarea sa cu Christopher Reeve, actorul care a înfățișat personajul lui Superman la cinema, combinat cu pasiunea sa pentru supereroul zburător l-a determinat să-și îndeplinească această misiune.

Iraide este o fetiță cu handicap, dar joacă tenis, schiază, înoată și ne reamintește că limitele sunt doar în capul nostru

Christopher Dennis a murit, din motive încă necunoscute, sâmbăta trecută în valea San Fernando, la vârsta de 52 de ani. Super Muzeul din Metropolis, Illinois, în anunțarea morții a dedicat o postare lungă. „Vrem să luăm un moment pentru a ne extinde condoleanțele din suflet familiei, prietenilor și fanilor lui Christopher Dennis, mai cunoscut sub numele de„ Supermanul de la Hollywood ”. Tocmai am auzit de dispariția lui ”, scriu ei pe Facebook.

We want to take a moment to extend our deepest condolences to the family, friends, and fans of Christopher Dennis better…

Pubblicato da Super Museum su Martedì 5 novembre 2019

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.