“Sunt trista pentru ca bunicul mi-a facut ceva rau”, mesajul socant al unei copile de 8 ani

“Sunt trista pentru ca bunicul mi-a facut ceva rau”, mesajul socant al unei copile de 8 ani

Desmond Gore, în vârstă de 73 de ani, a abuzat de o fată timp de doi ani la casa lui din Perth, Australia. După ce a apărut povestea, au apărut și alți minori care au dezvăluit că au fost supuși violenței de către bărbatul căruia i-au fost plasați în îngrijire.

 

O fetiță în vârstă de 8 ani a explicat că era tristă pentru că trebuia să facă “sex cu bunicul ei”. Copila a scris acea frază într-o scrisoare pe a ascuns-o printre lucrurile sale personale. Mesajul se referea clar că era vorba despre omul căruia i-au fost plasată în custodie. Desmond Gore, un australian în vârstă de 73 de ani, a fost găsit vinovat de 20 de acuzații de abuz sexual, inclusiv violul împotriva a alte trei fete de opt ani, potrivit curții districtuale din Perth.

 

Abuzurile ar fi avut loc la domiciliul său, în suburbia Armadale, în sud-estul Perth, între 2007 și 2010.

 

Abuzul a apărut numai după ce un asistent social a găsit o cutie unde victima foarte tânără și-a păstrat propriile obiecte personale. Printre acestea se afla și o scrisoare în care fetița scrisese: “Mă simt în siguranță atunci când sunt iubită. Mă simt tristă când fac sex cu bunicul meu”.

 

Abuzurile împotriva fetiței s-au descoperit doi ani mai târziu. Departamentul pentru Protecția Copilului a primit o altă acuzație de violență sexuală împotriva unui alt copil încredințat lui Gore, alți doi copii s-au prezentat apoi descriind în detaliu abuzurile pe care le-au suferit de la acel montru.

 

Bărbatul de 73 de ani a  negat întotdeauna acuzațiile, susținând că erau “doar minciuni “. “Este vorba despre bani, nimic altceva. Sunt oameni care doresc bani”, a spus Gore în instanță, potrivit WA Today. Omul a încercat, de asemenea, să explice că nu ar fi putut să violeze copii pentru că, în acea vreme el era “impotent” .

 

După un proces de opt zile, juriul la găsit vinovat în 20 de acuzații. El va fi condamnat vineri.

Te-ar putea interesa și Un copil de sase luni a ramas trei zile langa corpurile parintilor morti din cauza unei supradoza de droguri

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.