“Sunt însărcinată cu Isus”. Are burtă, dar testele de sarcină sunt negative

O tânără de 19 ani susține că este însărcinată în opt luni și jumătate și este convinsă că tatăl copilului este Isus.

Protagonista acestei povești care a făcut înconjurul lumii, Haley de 19 , în ciuda paftului că are burta mare, toate rezultatele privind o posibilă sarcină sunt negative. Tânăra a fost supusă a mai bine de 6 ori la analize, printre care și analize de sânge, ecogarfie, toate făcute într-o clinică specializată.

În ciuda faptului că medicii spun că nu există nicio sarcină, tânăra rămâne fermă pe declarația ei :

”Știu că sarcina ea este reală. Am pus cel puțin 10 kg pe mine, iar într-o seară am simțit cum copilul m-a lovit cu capul, aici, sub buric”

Potrivit mamei tinerei femei, realitatea ar fi alta și Haley ar fi o mincinoasă compulsivă, hotarată să facă orice pentru a atrage atentța altora. Femeia susține că fata ai a mințit deja în trecut, bătându-și joc de toată lumea.  În primul rând, ea a spus că este o concurentă al American Idol, apoi că ar fi fiica nelegitimă a rapperului Eminem.

Daniel, un băiețel de 10 ani și-a vândut jucăriile pentru înmormântarea unchiului său

“Familia mea, prietenii mei, păstorii din biserică, nu cred că sunt însărcinată – Haley a răspuns – știu că este Isus. Nu-mi pasă dacă familia mea mă va nega. Nu-mi pasă ce spune testul de sarcină sau medicul . Când voi da naștere copilului, nimeni nu va putea nega acest lucru pentru că el va salvatorul nostru “.

Povestea lui Haley a provocat o senzație în Statele Unite, iar fata a fost invitată la programul TV Dr. Phil. În timpul emisiunii i s-a făcut o ecografie în care a arătat că Haley nu era însărcinată, în ciuda faptului că ea a continuat să  susțină că este.

Comportamentul său ar putea fi explicat de trecutul turbulent cu abuzuri pe care le-a trăit și ea și sora ei Adriana.  De fapt chiar această traumă ar împinge-o pe  tânără să inventeze constant minciuni, totul pentru a scăpa de realitate.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.