Suedia, trei minori îndepărtați de la părinți: i-au închis în casă timp de 4 luni de teama infecției de Coronavirus

De teamă să nu se infecteze cu Coronavirus au fost închiși în acasă timp de 4 luni: în Suedia, trei minori au fost îndepărtați de la părinți prin decizia instanței din Jonkoping, un oraș situat în sudul țării. Se pare că familia în cauză este de origine străină și nu vorbește foarte bine suedeza. De-a lungul urgenței Covid , cei doi părinți au preferat să nu urmeze știrile locale (Suedia, amintim, este țara care a stârnit controverse în întreaga lume pentru că nu a impus niciodată un blocaj cetățenilor săi), ci să se bazeze pe ceea ce era cerut de țara lor de origine, unde au fost impuse în schimb măsuri foarte stricte. În consecință, pentru a preveni infectarea celor trei copii – toți cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani – au decis să utilizeze măsuri drastice.

O tânără mamă însărcinată ucisă cu bestialitate de prietena ei: a vrut să-i fure copilul nenăscut din pântec

Conform celor reconstruite, de fapt, din martie până în iulie cei trei minori nu au putut să iasă nicio clipă din casă. Nu numai atât: nici măcar nu se puteau vedea unul cu celălalt, cu atât mai puțin părăsească camera. Dormitorul lor devenise singurul lor spațiu de locuit, și acolo și mâncau, iar farfuriile cu mâncare le erau date din spatele unei uși încuiate. În instanță, părinții au negat orice acuzație și au anunțat că vor face apel.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.