Suedia, restaurantele și birourile deschise și transportul public se desfășoară normal

Aproape toată Europa este în blocaj din cauza pandemiei Coronavirus care aduce sistemele de sănătate și economice ale statelor membre în genunchi, dar în vechiul continent există o țară care afectează în mod clar tendința: Suedia .

Aici, ca și în restul Scandinaviei, numărul legat de Covid-19 este mult mai mic decât în ​​restul Europei: 2.554 de cazuri sunt cunoscute în prezent (un caz la fiecare 4.000 de locuitori, în timp ce în Italia este un caz la fiecare 813), iar numărul deceselor sunt 62. În legătură cu aceste date, guvernul suedez a optat pentru limitări mult mai puțin restricte decât omologii săi europeni. În rest, viața continuă să curgă destul de normal în Suedia. Școlile primare și restaurantele (limitate la servirea la masă) rămân deschise, la fel și birourile. Guvernul a recomandat tuturor să limiteze contactele, cerând companiilor să faciliteze stilul de muncă  și cetățenilor să rămână acasă dacă sunt bolnavi sau dacă au peste 70 de ani. Nimic mai mult.

Citește și La numai 20 ani, o asistentă în terapia intensivă, s-a sinucis: alți 8 pacienți muriseră în spitalul unde lucra

Atitudinea Suediei față de Coronavirus este considerată  drept inconștientă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.