Suedia, o mamă și-a ținut fiul de 30 de ani prizonier în casă: arestată

Poliția suedeză a arestat o femeie suspectată că și-a ținut fiul prizonier acasă „pentru o perioadă foarte lungă de timp”. Potrivit presei Aftonbladet care a dezvăluit povestea ieri,  bărbatul ar fi putut fi reținut ilegal timp de aproape 30 de ani. El a fost găsit duminică într-un apartament din Haninge, o municipalitate la sud de capitală, după ce o rudă a alertat poliția. În prezent, este internat în spital pentru a primi tratament pentru „rănile care nu i-au pus viața în pericol”, a declarat pentru Dpa purtătorul de cuvânt al poliției din regiunea Stockholm, Ola Osterling.

Surse citate de Aftonbladet spun că mama era „extrem de protectoare” și și-a forțat fiul să renunțe la școală când avea aproximativ 12 ani. Ruda care a alertat poliția a declarat pentru presa suedeză Expressen că bărbatul, în vârstă de patruzeci de ani, este subnutrit, și-a pierdut dinții și este acoperit cu răni pe corp: mama lui „i-a furat viața”. Mai mama și fiul trăiau într-o mizerie totală.

Citește și O mama și-a ucis fiul de 11 ani și a încercat să scape de corp prăjindu-l pe grătar: „Întotdeauna l-am urât ”

Autoritatea judiciară suedeză susține că mama în vârstă de 70 de ani este anchetată sub acuzația de privare ilegală de libertate și vătămări fizice grave. Procurorul Emma Olsson a declarat că femeia a negat orice acuzație.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.