Studiu coronavirus: aerul condiționat răspândește mai repede infectia?

Un studiu chinez avertizează: aerul condiționat ar putea răspândi mai repede infecția. Conform cercetărilor efectuate de Jianyun Lu de la Centrul pentru controlul și prevenirea bolilor din Guangzhou (și publicat în Emerging Infectious Diseases, revista care aparține deCenters for Disease Control and Preventiondin Statele Unite), aerul condiționat ar putea ajuta la transmiterea picăturilor infectate.

Virologul Premiului Nobel din 2008: “Coronavirusul s-a născut din greșeală în cercetarea vaccinului împotriva SIDA”

Echipa de savanți a examinat 10 cazuri (trei familii) care au mâncat în același restaurant din orașul Guangzhou și au fost toate rezultate pozitive la Covid-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.