Sudentă ucisă cu 49 de lovituri de cuțit de către colegul de apartament. Motivul este cu adevărat șocant

Sudentă ucisă cu 49 de lovituri de cuțit de către colegul de apartament. Un motiv absolut absurd a provocat moartea lui Jamie Barsegian, în vârstă de 19 ani, din Michigan, ucisă cu 49 de lovituri de cuțit de către colegul său de apartament, Tywaun Sims-Scott, în locuința din Ypsilanti

Faptele datează din iunie 2018, iar în aceste zile tânărul a fost acuzat în mod oficial de crimă și va fi supus unui proces care va avea loc pe 7 octombrie. Potrivit Daily Mail , după crimă, tânărul de 19 ani a sunat la poliție. Agenții  l-a găsit acoperit cu sânge lângă  trupul fără viață al fetei, în timp ce striga la ei să-l împuște.

Un tată a turnat apă clocotită în gura fiului său de 6 ani: ”Era posedut de diavol”

Colegul de cameră a povestit imediat cum au decurs lucrurile: cei doi erau singuri în apartament, începuseră să vorbească despre una și despre alta, iar apoi tonurile s-au încălzit. În trecut, băiatul a plecat din acel apartament din cauza unor neînțelegeri, iar acum între cei doi neânțelegerile vechi au ieșit la suprafață,. La scurt timp au început să se certe de la micul dejun…cine dorea  să mănânce cârnați …cine vrea ouă . În acel moment, tânărul de 19 ani orbit de furie a luat un cuțit și a înjungiat studenta de 49 de ori .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.