Sudanul de Sud eliberează 85 de copii pentru a decongestiona închisorile

Organizația Națiunilor Unite a declarat că 85 de copii au fost eliberați din închisorile din Sudanul de Sud ca parte a eforturilor de a ușura aglomerația în închisori în timpul pandemiei coronavirusului. Alții 11 vor rămâne în închisoare din cauza gravității presupusei lor infracțiuni.

Potrivit BBC, ONU  a declarat că cei care au fost eliberați au fost reuniți cu părinții sau cu tutorii lor legali. Acesta a declarat că închisorile din Sudanul de Sud sunt supraaglomerate, iar condițiile  salubritate sunt inadecvate fiind extrem de favorabile răspândirea de Covid-19.

Maria, mama a 5 copii ucisă cu lovituri de ciocan chiar de soțul ei

Țara nu are un sistem de justiție pentru minori și mulți copii sunt închiși la închisoare cu adulții și adesea pentru infracțiuni minore.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.