Sudan, manifestant torturat și ucis: 27 de ofițeri au fost condamnați la moarte

Douăzeci și șapte de agenți sudanezi au fost condamnați la moarte pentru torturarea și uciderea unui protestatar anti-Bashir în timpul protestelor care au dus la căderea dictatorului. Agenții au fost găsiți vinovați de torturarea până la moarte a unui profesor după care l-au spânzurat.

Citește și Copil de 10 ani a fost violat și torturat până la moarte chiar de tatăl lui

Victima, Ahmed al-Kheir Awadh, a fost troturat și ucis într-o unitate de servicii secrete, după ce a  fost arestat la sfârșitul lunii ianuarie 2019, în timpul unei manifestații în statul Kassala.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.