Sucuri de fructe și ceai gratis pentru toate mamele care alăptează în acest bar

Alăptarea este încă un subiect destul de evitat iar hrănirea copilului în locuri publice este încă prea des un tabu. Nu este însă și cazul acestui restaurant argentinian care a expus o tablă cu un mesaj frumos pentru toate mamele pe care le invită să se așeze și să se bucure de suc sau ceai gratos!

Un bar din Argüello (districtul Córdoba, Argentina ) are grijă de toate noile  mămici. În urmă cu câteva zile, a apărut o tablă care indică posibilitatea mamelor care alăptează să se acomodeze în inernul barului sau afară pe terasă  fără a fi nevoie să ceară permisiunea. Mamele pot sta confortabil și pot savura un suc sau un ceai de fructe, oferite gratuit de proprietarul barului !

După cum se poate citi și pe postarea de Facebook

Un exemplu de empatie și generozitate care  a avut un mare succes atât de mult încât mulți clienți sau noi simpatizanți ai barului au felicitat managerii pentru ideea lor și au împărtășit postarea de peste 20 de mii de ori pentru a face cunoscută inițiativa.

Citește și  Casa ororilor: o fetiță de 5 ani a fost găsită legată cu lanțuri de pat, vecinii au auzit țipetele ei

Alăptarea  în public este un drept al mamelor și al bebelușilor, recunoscut printre altele de către Națiunile Unite și însuși Papa Francisc,   dar totuși plin de tabu. Prin urmare, devine esențial ca întreaga societate să o încurajeze și să o faciliteze ori de câte ori este posibil. Copiii pot cere de mâncare sau un contact fizic în orice moment, chiar și atunci când sunt pe stradă iar un nou-născut are dreptul să fie hrănit indiferent de locul în care se află. Prin urmare, dacă ești mămică și întâlnești asemenea locuri, ești norocoasă !

O inițiativă drăguță care merită să fie împărtășită și imitată de alte locuri publice, deoarece din păcate nu în toate locurile mamele și copiii sunt bineveniți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.