„Succesorul lui Al Baghdadi este mort”: anunțul lui Trump

Președintele Donald Trump a anunțat o nouă victorie în lupta împotriva fundamentalismului islamic. După uciderea lui Abu Bakr Al Baghdadi într-o incursiune americană, succesorul său ar fi murit și el tot de mâna Statelor Unite.

Al-Baghdadi, Newsweek: Abdullah Qardash este succesorul

“S-a confirmat  că succesorul lui Abu Bakr al-Baghdadi a fost ucis de trupele americane. Este foarte probabil ca el să-i fi luat locul, dar acum și el este mort ”, scrie pe profilul de Twitter numarul unu al Casei Albe.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.