Sub influența drogurilor o tânără mamă și-a scos singură ochii

Sub influența drogurilor o tânără mamă și-a scos singură ochii

Cazul șocant al lui Kaylee Muthart de care vorbește presa americană!  Femeia în vârstă de 20 de ani și mamă a rămas oarbă după ce și-a scos singură ochii pe 6 februarie 2018. Medicii susțin că aceasta se afla într-o stare severă de halucinație după ce consumase metamfetamine contaminate cu alte substanțe, relatează New York Post.

O femeie a stat intrat în comă trei zile din cauza unei băuturi fără zahăr

Martorii au povestit că au văzut-o pe victimă mergând pe stradă cu un glob ocular în mână și că se lupta cu cei care i-au sărit în ajutor. A fost dusă de urgență la spital, unde se află sub ingrijire, însă a ajuns permanent oarbă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.