SUA, un vânător a fost ucis de un cerb pe care îl credea mort

A fost găsit în pădure de către nepotul său, rănit de coarnele unui cerb, dar totuși conștient, expertul vânător de 66 de ani din Yelville, Arkansas, Thomas Alexander, care a murit la scurt timp după aceea în spital. Conform unei prime reconstrucții, bărbatul a împușcat un cerb și s-a apropiat de animal pentru a verifica dacă a murit când acesta l-a atacat cu coarnele lovindu-l în mai multe părți ale corpului. Știrea au fost dată de Arkansas Game and Fish Commission și imediat pe social media oamenii au început să vorbească despre „răzbunarea cerbului”.

Oficialii asociației de vânători și pescari din Arkansas nu sunt siguri că rănile care au cauzat moarte ar fi din cauza cerbului: “Este posibil să fi murit din cauza altor probleme medicale, cum ar fi un atac de cord”

Cea mai frumoasă imagine: un copil de 10 luni îi zâmbește tatălui după ce a stat în comă 7 luni

Bărbatul după ce a fost rănit  a putut să-și contacteze soția, care a trimis nepotul să-l caute.

“Cerbul rănit nu a fost găsit”, a declarat pentru CNN, Joe Dale Purdom, d ela Game and Fish Commission. “Astfel de incidente nu sunt neobișnuite. Se mai întâmplă ca cerbii antunci când sunt răniți să fugă..dar nu să atace. Aceasta este o poveste foarte ciudată: Alexandru era un vânător expert, știa că trebuie să aștepte 15-20 de minute înainte de a se apropia de cerb “.

Prin urmare, povestea pare învăluită în mister, în timp ce animaliștii de pe Internet sărbătoresc moartea vânătorului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.