SUA, un tată și-a răpit fiica de un an: la această oră sunt în curs căutările

În tot statul Ohio, sunt în curs căutările micuței Nova Sheridan  în vârstă de 12 luni, răpită de tatăl ei care a intrat joi 25 iunie în casa mamei sale și a luat fetița. Incidentul a avut loc la ora 23.20, în orașul Youngstown, în județul Mahoning, Ohio, unde Kahlil Lamonte Sheridan, tatăl fetiței în vârstă de 23 de ani, este acum căutat de agenții de la Departamentul de Poliție Youngstown.

Alarma pentru dispariția fetiței a fost lansată ieri prin alert  Amber , procedura de alertă pentru găsirea unui copil activat în cazuri de dispariție prin alerte simultane la TV, la radio și prin indicatoare rutiere electronice.

O mamă și-a ucis fiul și l-a cimentat în pivniță apoi îi denunță dispariția: descoperită după 3 luni

Fetița are doar un an, poartă scutec și are un semn de naștere pe nas și pe brațul stâng. Suspectul conduce un Volvo S60 2008 albastru închis cu numărul de înregistrare OH K418739. Oricine ar avea informații este rugat  să sune 911.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.