SUA, un tată, 27 de „mame” și 149 de frați: familia record a unui tânăr de 19 ani

Merlin Blackmore, în vârstă de 19 ani, are un tată, 27 de „mame” și 149 de frați și surori . Născut și crescut într-o sectă fundamentalistă mormonă din Canada , tânărul și-a dat seama de particularitatea situației sale familiale abia la 16 ani, când s-a înscris la școala publică. Acum, el a abandonat secta și s-a mutat în Statele Unite , Merlin a vorbit despre experiența sa pe social media și în special pe TikTok.

În liceu – spune Merlin – „Studiam legile țării noastre și am găsit legea împotriva poligamiei și un întreg capitol a fost dedicat familiei mele, familia Blackmore”. Cu toate acestea, tânărul nu manifestă resentimente față de tatăl său, Winston Blackmore în vârstă de 64 de ani, care a fost condamnat la 6 luni în 2017. La fel ca și frații Murray și Warren care, pe urmele sale, au început să spună povestea vieții de zi cu zi în casele familiei comunității.

Citește și O mamă și-a atacat mortal fiica în timpul unui episod psihotic: i-a scos ochii și i-a tăiat limba în timp ce fetița era încă în viață

Merlin spune că are șapte frați carnali, deci născuți din aceiași părinți. Cu ceilalți 142 este frate doar de tată. Cei mai în vârstă au peste patruzeci de ani, în timp ce cel mai tânăr nu are încă un an. Cu toate acestea, nu toate cele 27 de soții ale tatălui au avut copii, doar 22. Toată familia se adună cu ocazii mari, precum Ziua Recunoștinței.

Comunitatea în care a trăit este o realitate în sine, are o școală, unde îți poți găsi adesea frații și verii ca și colegi de clasă. Toți tinerii din comunitate numesc MUM mama lor și MOTHER celelalte soții ale tatălui lor. De asemenea, bebelușii născuți în același an împart prima literă a numelui.

După cum au spus tinerii pe rețelele de socializare, Merlin și Warren, pe lângă faptul că sunt frați vitregi, sunt și verișori, deoarece mamele lor sunt surori. “Există o încercare de a fi din ce în ce mai mult o familie și din ce în ce mai puțin un cult”, a explicat Warren pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Tik Tok

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.