SUA, un tânăr a dezvoltat un site de urmărire a Covid-19: a refuzat vinderea lui cu 8 milioane de dolari

La 17 ani, a devenit celebru la nivel mondial pentru site-ul său de urmărire Covid-19 și actualizarea în timp real. Site-ul a fost creat încă din decembrie 2019. Dar afacerile nu-l încântă. Din acest motiv, Avi Schiffmann, un student din Washington, a refuzat 8 milioane de dolari. Suma i-a fost oferită  în schimbul creaturii sale ( ncov2019.live ), care are astăzi 30 de milioane de utilizatori zilnici. “Nu vreau să profit de asta”, a spus el. Mai mult, el a refuzat și un loc de muncă la  Microsoft și o ploaie de investiții publicitare.

“Am doar 17 ani, nu am nevoie de 8 milioane de dolari, nu vreau să devin un speculant”, a spus tânărul de 17 ani presei. “Mulți îmi spun că voi regreta această decizie, dar am alte planuri pentru viitor”, a adăugat el.

Un fotbalist și-a sufocat în spital fiul de 5 ani : ” Nu l-am iubit niciodată”

De când site-ul său a intrat online, peste 700 de milioane de utilizatori unici l-au vizitat. Și în loc să se bazeze pe veniturile din publicitate, Schiffmann a preferat să deschidă un abonament pe care orice poate să-l încheie voluntar, dar a dorit să fie autonom.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.