SUA: un pedofil căutat de poliție s-a ascuns într-un buncăr timp de trei ani

Jeremiah Button, acuzat de incest, pedofilie și abuzuri asupra copiilor, a reușit să scape de poliție timp de trei ani, dar a fost capturat în Wisconsin, în Statele Unite, în ascunzătoarea în care locuia: un mic buncăr din lemn făcut cu panouri de energie solară, construit în pădure.

În 2018, un vânător a observat o ușă ciudată îngropată care apărea în spatele vegetației groase, în afara unui drum murdar. După ce s-a gândit luni întregi ce-ar putea fi în spatele acelei uși, săptămâna trecută, depășit de curiozitate, a decis să vă vadă despre ce este vorba. Când a coborât în ​​buncăr, a văzut un bărbat culcat pe un pat. A ieșit tremurând și, a sunat direct la poliție.

Record de incendii în Amazon

„Sunt un fugar”, le-a spus agenților în timp ce își ținea mâinile în sus și le-a explicat că a trăit în pădure de aproape 4 ani. Se pare că Button s-a bucurat că a fost găsit deoarece cu voce plăpândă a spus : este frumos să mai vorbesc și cu oamenii”

Ebola, masacru de copii în Congo. Alarma UNICEF: “500 de morți din 750 infectați”

Button, 44 de ani, a fost arestat în 2016 dar plătit o cauțiune de 25.000 de dolari și a dispărut. Ar fi trebuit să se prezinte în tribunal la proces fiind acuzat de  incest, agresiune sexuală împotriva minorilor și pornografie infantilă. În afara buncarului, agenții au găsit mai multe panouri solare și baterii auto, despre care Button a spus ulterior să le utilizeze pentru a alimenta radioul, TV, lumini și ventilatoare.

Button mai construise un generator care se alimenta pedalând la o bicicletă. Pentru a-și asigura că apa, el a căutat o zonă umedă în pădure și a construit o fântână. Apa a filtrat-o și apoi a fiert-o.

Sursa: SkyNews

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.