SUA, un elicopter s-a prăbușit pe acoperișul unui spital: transporta o inimă pentru un transplant de urgență

Un elicopter care transporta o inimă pentru un transplant de urgență, s-a prăbușit pe acoperișul spitalului chiar înainte de aterizare. S-a întâmplat la spitalul Keck din Los Angeles.

Imaginile arată elicopterul prăbușit  pe o parte, cu coada atârnată pe marginea acoperișului. Pompierii din Los Angeles (LAFD), au intervenit imediat, spunând că pilotul elicopterului a fost tratat pentru răni ușoare în urma prăbușirii, în timp ce celelalte două persoane de la bordul elicopterului au ieșit nevătămate din cabină.

Citește și Căutat de către forțele de ordine, nu-i place fotografia distribuită și le trimite un selfie polițiștilor

Din fericire, inima destinată pacientului pentru un transplant, nu a fost deteriorată iar operația a fost efectuată cu succes.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.