SUA, un avion a descarcat combustibil peste o școală: cel puțin 60 de răniți

Cel puțin 60 de persoane , inclusiv aproximativ douăzeci de copii au fost răniți după ce un avion cu probleme mecanice a trebuit să descarce  o parte din combustibil pe o zonă populată din suburbiile Los Angeles . Persoanele rănite din cauza combustibilului, din fericire, nu sunt în stare gravă  suferind în principal de forme severe de iritație a ochilor.

Avionul a decolat de pe aeroportul din Los Angeles, cu destinația Shanghai

Citește și Spania, explozie de proporții la o fabrică petrochimică: un mort și 8 răniți

Cei mai mulți dintre copii au fost răniți atunci când o parte din combustibilul a căzut pe locul de joacă al unei școli elementare. Avionul Delta decolase de pe aeroportul internațional al metropolei californiene spre Shanghai, dar la un moment dat, din cauza unei defecțiuni a trebuit să arunce combustibilul și să se întoarcă pe aeroport.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.