SUA: un autobuz a fost înghițit de asfalt în mijlocul unui oraș

Momente de panică în SUA,  în statul Pennsylvania, unde un autobuz oprit la o intersecție a fost înghițit de o prăpastie adâncă de șase metri care s-a deschis în asfaltul subiacent. Episodul a avut loc în orașul Pittsburgh, la intersecția dintre Penn Avenue și a zecea stradă, în jurul orei 8 dimineața, luni 28 octombrie. Salvatorii care au intervenit imediat la fața locului au raportat că ar fi putut dori toată ziua să elibereze vehiculul de pe asfalt .

O tânără a trimis în fiecare zi timp de 4 ani mesaje tatălui ei mort, primește un răspuns de la un bărbat căruia îi murise fiica

Conform reconstrucției raportate de mass-media americană, autobuzul autorității portuare a orașului era staționar lângă hotelul Westin, când asfaltul de sub el s -a prăbușit brusc, determinând scufundarea părții din spate a vehiculului . Din fericire, în autobuz erau doar două persoane la momentul accidentului, șoferul și pasagerul, care nu ar fi fost răniți .

După cum au precizat experții sosiți la șantier, drumul a cedat în urma ruperii unei conducte de apă cu un diametru de zece centimetri, care ulterior a inundat zona accidentului. Oficialii de securitate publică din Pittsburgh au declarat că,  copiii care erau la grădinița de pe Penn Avenue au fost evacuați din clădire ca precauție și duși la hotelul Westin.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.