SUA, un alt student care a supraviețuit masacrului din Parkland s-a sinucis

SUA, un alt student care a supraviețuit masacrului din Parkland s-a sinucis. Cu doar o săptămână în urmă, Sydney Aiello, de 19 ani, și-a luat viață din durere și din vină..

Un al doilea student de la Parkland High School din Florida s-a sinucis. 17 persoane, inclusiv studenți și profesori, au fost victimele unui atac în 2018

 

Potrivit ziarului Miami Herald, poliția din Coral Springs a declarat că un fost student al liceului Marjory Stoneman Douglas din Parkland,  a murit  după ce s-a sinucis  sâmbăta trecută. Cu doar o săptămână în urmă, o altă studentă care a supraviețuit atacului, Sydney Aiello, în vârstă de 19 ani, și-a luat propria viață din cauza durerii și vinovăției de a fi în viață.

 

În timpul masacrului, doi dintre cei mai buni prieteni ai lui Aiello, Meadow Pollack și Joaquin Oliver, au murit. Părinții tinerei de 19 ani au spus televiziunii locale CBS4 că fiica ei urma un tratatment  pentru stres post-traumatic și nu înțelegea de ce ea a supraviețuit și prietenii ei nu .

 

Te-ar putea interesa și ”Am ucis-o eu pe Alesha. Întâi am violat-o”. Un tânăr de 16 ani condamnat la închisoare pe viață

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.