SUA, Trump prevede o distanțare socială până la vară

Președintele Statelor Unite, Donald Trump a anunțat că poate extinde liniile directoare privind distanțarea socială în SUA până la începutul verii sau chiar mai departe. Acest lucru a fost menționat în informarea de presă de la Casa Albă cu privire la situațiile de urgență pentru sănătate cauzate de pandemia Covid-19, susținând că va fi o problemă de bun-simț, dar „până când nu vă simțiți suficient de sigur, regulile vor fi menținute” .

Liniile directoare americane despre cum să facă față pandemiei au fost publicate pentru prima dată până la jumătatea lunii martie și apoi extinse până la sfârșitul lunii aprilie. Acum merge mai departe, chiar dacă nu sunt obligatorii din punct de vedere juridic pentru statele individuale. De fapt, unii au implementat regulile „lor” cu restricții și mai stricte, în special în ceea ce privește activitățile de grup sau mâncarea în restaurante. Alții, cu toate acestea, cel puțin 16 au amintit de vicepreședintele Mike Pence, au diminuat presiunea asupra cetățenilor cu „planurile de redeschidere” pentru ridicarea restricțiilor la coronavirus.

Coronavirus, Trump „sugerează” o cură bazată pe injecții de înălbitor și dezinfectanți

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.