SUA, Trump atacă medicii: „Fac bani cu Covid”

În timpul unui miting din Minnesota, Donald Trump a lansat un atac sever asupra profesiei medicale americane.

Citește și Atacul de la Nisa, ultimele cuvinte ale uneia dintre femeile ucise: „Spune-le copiilor mei că îi iubesc”

Medicii noștri câștigă mai mulți bani dacă cineva moare de Covid. Știți asta ?- a spus el – sunt oameni inteligenți !“. Astfel, președintele părea să meargă pe teoria conspirației conform căreia medicii lacomi și profesioniștii din unitățile de sănătate numără mai multe decese de coronavirus decât realitatea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,    Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.