SUA, Trump amenință închiderea graniței dacă Mexicul nu oprește migranții

Donald Trump, a amenințat că va închide  granița dintre țara sa și Mexic, dacă autoritățile din Mexic nu fac nimic pentru a opri fluxul de migranți în SUA.

 

Închiderea ar opri toate trecerile de frontieră, costând miliarde de dolari pentru comerț, rapoartele de presă din SUA.

 

Amenințarea lui Trump este urmarea unui nou val de migranți care, trecând frontiera, intenționează să solicite azil în Statele Unite. Președintele SUA ia explicat jurnaliștilor că “există o șansă bună de a închide granița săptămâna viitoare”.

 

“Pentru mine ar fi un lucru bun”, a adăugat el, subliniind că autoritățile mexicane “le-ar putea fi foarte ușor să împiedice trecerea frontierelor , dar nu alege i să facă acest lucru “.

Te-ar putea interesa și Sara: „M-au violat cu o armă”. Violul, o armă de război în Sudanul de Sud

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.