SUA, șoc în Utah: poliția a împușcat un tânăr cu autism de numai treisprezece ani

Șoc în Utah . O femeie a sunat la poliție pentru că fiul ei cu autism avea o criză urlând ți agitându-se. Ofițerii care au ajuns la fața locului au ordonat tânărului de 13 ani să se culce la pământ și apoi au deschis focul, lovind adolescentul de mai multe ori. Băiatul, Linden Cameron , este acum internat în spital cu leziuni la umăr, glezne, intestine și vezică.

Faptele datează de vineri: mama, Golda Barton , a declarat presei locale că a sunat la 911 pentru ajutor în timp ce fiul ei avea o criză. De fapt, femeia s-a întors de curând acasă din prima zi de muncă după mai bine de un an și și-a găsit fiul având o criză.

Citește și : Cunoscutul star de pe YouTube, Ethan Peters, a murit la 17 ani din cauza unei supradoze

” Nu era înarmat , încerca doar să atragă atenția. Agenții ar fi trebuit să folosească minima forța”, a explicat Golda Barton . În schimb, poliția s-a prezentat la ușă și, după ce i-au urlat copilului să se întindă la pământ, au deschis focul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.