SUA, se intoarce din Kuweit cu un suvenir in bagaj : un aruncator de rachete

”Este doar un suvenir”. Așa și-a justificat prezența suvenirului un bărbat din Statele Unite, un bărbat, care se întorcea din Kuweit : un lansator de rachete. Arma a fost confiscată de poliția aeroportului după descoperire  de către agenții Administrației Transport Security (Tsa) de pe aeroportul Thurgood Marshall din Baltimore / Washington.

 

Un turist destul de special deoarece este fost un militar din Jacksonville, Texas, a crezut că va putea duce acasă cu el acest suvenir , punându-l în valiză.

Din fericire, explică Tsa într-o notă că arma nu a fost încărcată. A fost confiscată și dată pompierilor pentru a-l depune într-un loc sigur. Militarului i s-a acordat apoi permisiunea de a se îmbarca pe un nou avion, dar fără suvenirul armei de război.

Citește și Japonia, guvernul a dat ”mana libera” oamenilor de stiinta sa creeze ”hibrizi animali-umani”

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.