SUA, schimb de focuri într-un club de noapte: 2 morți

Bilanțul victimelor unui schimb de focuri într-un club de noapte din Carolina de Sud din sudul Statelor Unite este de 2 morți. Șeriful din județul Greenville, Hobart Lewis, a declarat pentru CNN că unii agenți de patrulă au observat o agitație în interiorul unui local unde se aflau „câteva sute de oameni”.

Ploi torențiale și alunecări de teren în Japonia, 16 morți și 200 de mii de persoane evacuate

În urma unui schimb de focuri, patru persoane au fost duse la spital, dintre care două au murit ulterior. Cel puțin doi oameni erau înarmați la fața locului, a adăugat Lewis, dar nu au fost arestați. Potrivit șerifului, schimburile de focuri ar fi legate de rivalitatea dintre bande.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.