SUA, schimb de focuri in Dayton Ohio: cel putin noua morti. Unul dintre criminali a fost ucis

SUA, schimb de focuri in Dayton Ohio: cel putin noua morti. Unul dintre criminali a fost ucis

Mai multe persoane ar fi fost rănite, dar situația este încă foarte confuză

California. Faleza se prabuseste pe plaja plina de turisti: trei morti si mai multi raniti

Un alt episod de schimb de focuri  în SUA, la Dayton, Ohio, la câteva ore după masacrul de la El Paso din Texas unde a avut loc un schimb de focuri în care s-au înregistrat 20 e morți și 26 de răniți. Potrivit rapoartelor mass-media locale, poliția a intervenit în urma unui atac  centrul orașului Dayton. Sunt cel puțin nouă morți și mai multe eprsoane au fost rănite. Un posibil criminal ar fi fost ucis de poliție. Se caută un al doilea atacator care ar fi putut părăsi zona la bordul unui jeep negru care în cursa nebună a  lovind și un pieton.

De asemenea, potrivit rapoartelor radiodifuzorului local Whio, personalul medical intervenit la fața locului transportând victimele la spitalele Grandview și Kettering.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.