SUA, străzi însângerate în Charlotte: un schimb de focuri de armă a provocat doi morți și mai mulți răniți

Două persoane au fost ucise, iar alte șapte au fost rănite într-un schimb de focuri de arme în Charlotte, principalul oraș din Carolina de Nord, a declarat în cadrul unei conferințe de presă adjunctul șefului poliției din Charlotte, Johnny Jennings.

Minneapolis, atac armat într-o zonă comercială: un mort și 11 răniți

Potrivit primelor informații, se pare că mai multe persoane au tras în primele ore ale dimineții de astăzi 22 iunie, dar nu este clar însă dacă au fost efectuate arestări. Când a intervenit poliția  sute de oameni pe stradă la locul faptei, a explicat Jennings.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.