”SUA să înceapă să cumpere sicrie pentru soldații lor”

”SUA să înceapă să cumpere sicrie pentru soldații lor”

Acesta este avertismentul emis de un înalt comandant al Gărzilor Revoluției Iranului (Pasdaran), generalul Mohammad Reza Naghdi, după uciderea comandantului Forțelor al-Quds, Qassem Soleimani, și  , Abu Mahdi Al-Mohandes. “SUA trebuie să înceapă să-și retragă forțele din regiunea islamică sau să înceapă să cumpere sicrie pentru soldații lor”, a spus Reza Naghd. ” Nu dorim vărsare de sânge. Trebuie să decidă singură ”, a adăugat el.

Fostul comandant și actual secretar al Consiliului de discernământ Mohsen Rezaei a promis, de asemenea „răzbunare” pentru uciderea lui Soleimani. “Martirul Qassem Soleimani s-a alăturat fraților săi martiri, dar ne vom răzbuna pe America”, a replicat Rezaei.

Citește și Bagdad, raidul american ucide generalul iranian Soleimani / Teheran: „Din Washington act de terorism”

La rândul său, comandantul unităților de mobilizare populară șiită irakiană (Hashed al-Shaabi), Qais al-Khazali, le-a spus militanților săi că sunt „gata de luptă”. ” În schimbul sângelui martirului Abu Mahdi al-Mohandes, vom elimina întreaga prezență militară americană în Irak ”, a spus al-Khazali.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.