SUA, s-a născut o fetiță „înghețată” de 28 de ani. „Geamăna” ei s-a născut acum trei ani

În Statele Unite, s-a născut o fetiță dintr-un embrion înghețat acum 28 de ani .   Molly Gibson Everette este un record . Copilul s-a născut pe 26 octombrie, în timp ce embrionul donat de NEDC ( National Embryo Donation Center ) a fost înghețat în octombrie 1992. Nașterea a doborât recordul anterior, care aparține întotdeauna aceluiași cuplu adoptiv, care a născut în 2017 un alt embrion, datând tot din 1992, care este cel al surorii sale Emma, ​​geamănă a lui Molly.

Citește și În San Francisco, se va interzice fumatul în propria acasă, cu o singură excepție: marijuana da

„ Suntem în al nouălea cer ” , a declarat doamna Gibson pentru BBC . Tina și Ben Gibson s-au luptat cu infertilitatea de aproape cinci ani. Tina Gibson, în vârstă de 29 de ani, este profesoară de școală elementară și soțul ei Ben, un analist de securitate cibernetică în vârstă de 36 de ani, care a contactat Centrul Național de Donare a Embrionilor (NEDC), un organizație non-profit  din Knoxville, care stochează embrioni înghețați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.