SUA, s-a găsit corpul strănepotului lui Kennedy dispărut în mare: avea 8 ani

Trupul strănepotului lui Robert F. Kennedy, Gideon McKean, a fost recuperat în estuarul din Golful Chesapeake din Maryland, după ce dispăruse săptămâna trecută împreună cu mama sa, cu care plecase într-o excursie în canoe.

Blestemul Kennedy: cadavrul nepoatei lui Bob Kennedy a fost găsit în mare

Trupul băiețelului în vârstă de 8 ani a fost recuperat de poliția din Resurse Naturale din Maryland la aproximativ 610 metri distanță de unde a fost găsit corpul mamei sale, Maeve Kennedy McKean, nepoata lui Bob Kennedy. Trupul femeii a fost găsit luni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.