SUA: record de decese, dar Trump încurajează redeschiderea

Ultimele declarații ale președintelui Statelor Unite, Donald Trump, au lăsat o mare parte a lumii cu gura căscată, așa cum s-a întâmplat când în urmă cu o lună, Boris Johnson le-a spus cetățenilor britanici să se pregătească pentru a-și pierde persoanele dragi.

Dar, dacă Johnson pare să fi înțeles cu adevărat gravitatea acestei pandemii, acest lucru nu s-a întâmplat și cu Donald Trump, care în ultimele zile,  mai mult ca niciodată a declarat public: „Redeschidem SUA, chiar și cu prețul vieții mai multor  persoane!”. Cuvinte grele, pe care o parte din poporul american nu le-a digerat, dar pe care unii le-au apreciat.  Încă o dată, Donald Trump a ales să pună pe primul loc  economia țării în locul sănătății cetățenilor săi.

 Trump: “Vom redeschide în curând, chiar dacă sunt mai multe victime”

Prin urmare, Statele Unite se îndreaptă spre redeschidere, în timp ce Italia continuă să meargă înainte cu o precauție extremă. Dincolo de Ocean, însă, se pare că prioritățile sunt altele, iar impresia este că Donald Trump încearcă în toate felurile să evite o criză economică este evidentă.

Potrivit lui Donald Trump, a venit momentul să închidă treptat  munca virologului Anthony Fauci , care, potrivit președintelui, și-a încheiat sarcina având în vedere că în ultimele zile numărul de infecții și decese în SUA a atins un număr record. Statele Unite doar acum a atins vârful epidemiei, dar se pare că lui Donald Trump nu îi pasă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.