SUA, raportul șoc: aproximativ 5.000 de copii au fost abuzați în timpul detenției”

Departamentul Federal al Sănătății și al Serviciilor Umane din SUA a publicat un studiu privind perioada 2015-2017:  mii de migranți au fost abuzați sexual încă din timpul administrației Obama.

În ultimii trei ani au fost depuse mii de raporturi prinvind abuzurile sexuale și hărțuiri asupra minorii migranți aflați în custodie în Statele Unite :

Membrii personalului au avut raporturi cu copiii, au fost înregistrate videoclipuri pornografice și au avut  contacte fizice forțate.

Acestea sunt datele  șocante  ale dosarului Departamentului Federal al Sănătății și Serviciilor Umane din Statele Unite (abreviat la HHS) publicate în ultimele zile. Raportul analizează perioada 2015-2017: Aproximativ 4500 de copii“, în stare de arest pentru imigrația ilegală, au  suferit tot felul de violență, și este prima dată când un departament al guvernului SUA a scos la iveală oficial aceste cifre.

 

Potrivit raportului în cauză, se pare că abuzurile au început din timpul lui Obama în 2015, chiar dacă majoritatea violențelor au fost raportate după ce Donald Trump care a preluat mandatul în noiembrie 2016.

Publicarea documentului a creat o dezbaterea politică americană:

*Pe de o parte, republicanii acuză fostul ocupant Democrat al Casei Albe de „ipocrizie “ denunțând „lipsa de vigilență“ din partea administrației Obama;

*Pe de altă parte democraticii leagă această hărțuire cu politica ”toleranța zero”  în ceea ce privește administrarea imigrației Trump, în timpul incursiuni ilegale ale frontierei dintre SUA și Mexic.

 

Acestă politica a dus la separarea forțată a aproape 3 000 de copii migranți de familiile lor.

Sursa TGCOM24

Te-ar putea interesa și Fetele-mirese. Drama fetițelor fără drepturi FOTO/VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.