SUA, răpit de babysitter: 55 de ani mai târziu își îmbrățișează mama

Avea doar 5 ani când a fost răpit de la mama sa în vârstă de 20 de ani, în 1965. După mai bine de jumătate de secol, întoarcerea acasă a fost posibilă datorită exaenumlui ADN

Era într-o dimineață în 1965, când mama lui, pe atunci de doar douăzeci de ani l-a lăsat acasă cu o babysitter cunoscută recent. La întoarcerea de la servici, tragedie: Jerry, fiul ei în vârstă de 5 ani, dispăruse cu cea cu care ar fi trebuit să aibă grijă de el. Pentru Anna-Mary Barnett și bebelușul ei, a început o separare forțată care a durat 55 de ani, până la întâlnirea de vineri din Hardin County, Kentucky (SUA), posibilă prin testul ADN-ului.

După răpire, micul Jerry Barnett a fost dus în Delaware și abandonat acolo. Primit într-un orfelinat, fără documente, a avut o nouă identitate și o dată aproximativă a nașterii.

Citește și Jumătate urs și jumătate pisică: din Vietnam puiul de cățeluș a devenit vedetă / VIDEO

Dar mama sa Anna-Mary nu a încetat niciodată să-l caute, chiar cerând ajutor, de multe ori în zadar, de la diverse instituții. Însă acum, în ciuda stării de sănătate precară, a reușit să găsească și să îmbrățișeze acel fiu care-i fusese smuls din brațe la o vârstă fragedă.

Mai mult de o jumătate de secol, femeia a păstrat certificatul de naștere al lui Jerry, dar descoperirea a fost posibilă prin colaborarea nepotului ei, Damon Parker (fiul lui Jerry ), care în urmă cu patru ani, răspunzând unui anunț de dispariție, a fost supus unui test ADN.

Vineri, însuși Damon a fost cel care l-a însoțit pe tatăl său din Delaware în Kentucky pentru a-și îmbrățișa mama.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.